Dierenvriend + uitslag give away


Liam is een echte dierenvriend. We hebben kippen, 2 katten en een pleegkonijn (tot 15 augustus, dan komen zijn baasjes terug na 8 maanden Australie), maar hij zou dolgraag een hond hebben. Voorlopig is dit geen optie, aangezien manlief zwaar allergisch is en astma heeft. We weten ondertussen dat er hypoallergene hondenrassen bestaan, maar we weten nog niet goed hoe we dit veilig zouden kunnen testen. Tot nu toe moet Liam zijn vriendschap dus richten op enkele honden in onze omgeving ( familie, vrienden en buren). Regelmatig gaat hij op zaterdag bij de buren helpen de paardenstal uit te mesten en zo is hij ook de beste vriend geworden van hun mopshondje Zita. En om de afwezigheid van een hond hier thuis wat te compenseren, maakte ik hem dit t-shirt met mopshondjes. Superblij is hij ermee ( en de buurvrouw is stiekem wat jaloers, denk ik ☺).


En dan nu de uitslag van de give away. Ona's onschuldige hand trok een briefje en de winnaar is Mijn leven met 4 helden. Proficiat! Stuur een mail naar natalieghys(at)hotmail(dot)com met je adresgegevens en het pakketje wordt opgestuurd.


Patroon: Ottobre 1/2015
Stof: Stofopzolder

Tienergerief #9 + giveaway

Bij controle van de kleerkast van de tienerzoon bleek dat hij nog maar 3 passende shorts had: 1 turnshort, 1 gewone sportshort en een tweedehands jeansshort. Niet dat het al echt korte broekenweer is geweest, maar daar moest ik toch dringend werk van maken.
Vorig jaar maakte ik een goed passende bermuda uit de Knippie 2/2015, dus datzelfde patroon tekende ik nu in maat 164 over en ik koos een streepjesstofje dat al enkele jaren in de kast lag.






De short is direct voor een week mee op schoolkamp vertrokken naar De Kluis in Sint-Joris-Weert. Het was echt rotweer en de kampplaats lag er toch wat modderig bij, maar de broek is gelukkig als nieuw uit de was gekomen :-).

Tijd voor de giveaway nu! Wil je deze bermuda ook graag maken, dan kan je die Knippie 2/2015 en 115 cm van de streepjesstof hier winnen. Het patroon van de bermuda gaat van maat 50 tot maat 170 en er staan nog verschillende andere leuke patronen in deze uitgave.
Om mee te doen ben je volger via Bloglovin en laat je hieronder weten wat je volgende naaiproject zal worden. Meedoen kan tot en met 13 mei. Op mijn verjaardag de dag erna, maak ik de winnaar hier bekend. Veel succes!



Patroon short: bermuda uit Knippie 2/2015
Patroon t-shirt: Ottobre
Stof: Stoffenspektakel